Skip to content

ejendomsservice tager kegler endnu

 

Ejendomsservice til gode priser i København 

Har I brug for et pålideligt rengøringsfirma, der kan levere kvalitetsarbejde til gode priser? I så fald er I kommet frem til det helt rigtige sted.

Vi er jeres foretrukne service inden for alle typer af trappevask, og vi kører ud til arbejde i hele København.

Vores arbejde med ejendomsservice i og omkring København

Vi arbejder med alle typer af rengøringsopgaver, men vi er specielt eksperter inden for trappevask. Vi har mange års erfaring, og vi har blandt andet arbejdet for både private, erhverv, offentlige institutioner samt for boligforeninger og i diverse lejlighedskomplekser.

Det er netop vores mange års erfaring, som har lært os, hvad det er, der skal til, for at vi kan opnå et godt resultat til en god pris.

Vores dygtige og imødekommende medarbejdere benytter sig af specielle teknikker og midler, som tilpasses alt efter opgaven. Alle rengøringsopgaver er forskellige, og det kræver naturligvis derfor også en speciel behandling for at opnå det bedste resultat.

Der er mange fordele ved at vælge rigtigt. Det er helt klart at alle kunne gøre det bedste for dem selv og for alle som ser på dette. Vælger du at klare alle opgaverne, er det noget du selv kan klare hver dag.

Hvilket yderligere gør det bedste over for alle som søger, det er helt klart fremskridt der er tale om.

Disse ydelser kan gøres noget ved hver dag

 

  • Ejendomsservice
  • trappevask
  • vicevært
  • varmemester
  • alle andre opgaver

Det viser sig som det bedste du kan tænke dig til, nemlig fremskridt.

ejendomsservice

God service og gode priser på ejendomsservice

Vi tilbyder grundigt arbejde til konkurrencedygtige priser, og vi er altid villige til at give jer et unikt tilbud. Hvis I endnu ikke har benyttet os af jeres service, kan vi altid tilbyde at lave et godt tilbud på en enkelt opgave, så I kan nyde af vores grundige arbejde og gode resultater, inden I indgår en fast aftale med os.

Det er ikke alle opgaver, der er ens, og det er ikke alle boliger og virksomheder, som har brug for samme rengøring. Derfor lytter vi altid til jeres specifikke ønsker, og vi giver jer gerne gratis råd og tips med på vejen, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning, der passer netop til jer. Vi glæder os til at indgå et tæt samarbejde med jer som jeres foretrukne rengøringsfirma i København. kontakts os hvis du ønsker et tilbud på  Ejendomsservice københavn