Skip to content

ejendomsservice københavn er godt

Trappevask i København 

Bygningsmassen i København er generelt med flere etager end i provinsen. Derfor er der naturligvis mange trapper for at binde etagerne sammen. En del trapper i moderne erhvervsejendomme er centrale trapper i åbne kontormiljøer; andre trapper er trapper i trappeopgange ved siden af elevatorskaktene, som er dem, der oftest bliver benyttet.

Mange udlejningsejendomme har trappeopgange op til 4. eller 5. sal eller endda højere. Her er det naturligvis vigtigt, at få trappen vasket ordentligt i hele dens forløb. Derfor er det nødvendigt at rekvirere et firma, der er vant til at arbejde med trappevask i København, så man kan være sikker på, det bliver gjort ordentligt.

https://www.dahl-ejendomsservice.dk

En god trappevask

Forudsætningen for en god trappevask i København er, at trappen først er gjort rent. Det nytter ikke noget at vaske trapper i en erhvervs- eller udlejningsejendom uden først at fjerne skidtet. Derfor skal man sørge for at fjerne skidt og støv før selve trappevasken. Dette kan foregå enten med fejning eller med støvsuger. Det bedste er støvsugning, så skidtet ikke hvirvles yderligere rundt i trappeopgangen. Formålet var jo at rengøre trappen og ikke det modsatte.

København skal fremstå som en moderne og ren by; derfor er rengøringsstandarden af stor betydning for alle. Ejendommen kommer til at fremstå mere præsentabel, hvilket er vigtigt for indeklimaet i hele huset.

 

Helhedsløsninger

Når man laver en aftale om trappevask i København, er der også mulighed for en helhedsløsning angående trappeopgange og trapper. Måske skal der holdes øje med den løbende vedligeholdelse. Der kan være tæpper, der løsner sig eller pærer i trappeforløbets lamper, der skal skiftes. Der er også behov for en rengøring også af lofter og vægge med jævne mellemrum. Alt dette kan klares i forbindelse med en totalaftale om trappevask i København med tilhørende opgaver. her kan i kontakte dem for den bedste trappevask i københavn